Препоручујемо

Ботаничка башта: Новогодишњи базар 2022

11. децембра 2022.

Првог дана (петак) планирано је заједничко кићење Панчићеве оморике. Ботаничка башта поручује да се на тај начин наставља прича започета прошле године.

- Крај је године и Природно-матенатички факултет сада већ традиционално организује хуманитарне акције и базаре. Овај позив се односи на дивну акцију у којој ће уживати грађани без обзира на године јер је осмишљена тако да сви осете дух празника и за тренутак доживе радост живота и заједништва, кажу у Ботаничкој башти.

Осим малог базара где ће се продавати сувенири направљени делом и од биљака из баште и који су потпуно уникатни и домаће израде, на различитим местима ће бити постављене мале декорације које ће служити за фотографисање.

Гости ће моћи путем мејла да добију своје фотографије ако буду то желели. Такође, гости ће моћи да се загреју уз топле напитке као што су какао, кафа или чај и потом да обиђу башту, најављују организатори.

Ботаничка башта позива све суграђане да се придруже заједничком обележавању краја ове године.

Извор: ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ

Добитници признања Зелени лист из Крагујевца, Ботаничка башта и удружење ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ, јавности представљају заједничко стварање Еколумне на сајту Екологија Крагујевац и на порталу удружења.

УПОЗНАЈ ПРИРОДУ ДА БИ ЈЕ ВИШЕ ВОЛЕО

БОТАНИЧКА БАШТА САЈТФБ СТРАНАИНСТАГРАМ

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram