Препоручујемо

Кориснички услови

21. јула 2022.

Коришћењем било ког дела сајта Екологија Крагујевац аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења. Корисници су дужни да редовно читају правила коришћења, те се сматра да су корисници континуираним коришћењем нашег сајта или било којег његовог дела у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења, те да су их разумели у целости. Ни један део Екологија Крагујевац не сме се користити у незаконите сврхе, нити за промовисање истих.

Екологија Крагујевац 

Екологија Крагујевац својим посетиоцима у доброј вери обезбеђује коришћење садржаја сајта. Сви посетиоци имају право да користе садржаје Екологија Крагујевац уколико не крше правила коришћења. Екологија Крагујевац се састоји од властитих садржаја, садржаја партнерских сајтова које објављујемо уз одобрење, садржаја оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране посетилаца и линкова на спољне странице. Све садржаје Екологија Крагујевац портала користите на властиту одговорност и Екологија Крагујевац се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем. Приступ сајту Екологија Крагујевац и свим његовим садржајима дозвољен је особама старијим од 16 година.

Ауторска права

Екологија Крагујевац полаже ауторска права на све властите садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права сајта Екологија Крагујевац и подложно је тужби. Неовлашћено коришћење било ког дела портала без дозволе власника ауторских права (Екологија Крагујевац, партнери, корисници…) сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби. Уколико сматрате да је Екологија Крагујевац повредио Ваша ауторска права на било који начин, молимо да нас обавестите, случај ће бити одмах размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе.

Линкови

Екологија Крагујевац садржи линкове на веб странице ван властитог садржаја (ван домена Екологија Крагујевац). Екологија Крагујевац линкове објављује у доброј намери и не може се сматрати одговорним за садржаје изван сајта.

Сарадници Екологија Крагујевац 

Екологија Крагујевац штити приватност корисника у највећој могућој мери. Екологија Крагујевац се обавезује да ће искључиво у доброј намери користити податке добијене од корисника током коришћења сајта, те да приватне податке никада неће дистрибуирати нити продавати трећој страни. Екологија Крагујевац може у складу са законом прикупљати одређене техничке податке о корисницима добијене током коришћења сајта. Ове информације Екологија Крагујевац искључиво ради унапређења садржаја и функционисања портала и прилагођавања садржаја индивидуалним интересовањима посетиоца. На основу тих података сазнајемо који су садржаји најпопуларнији међу којом публиком. Екологија Крагујевац обавезује се да прикупљене приватне податке, попут и-мејл адресе, имена и презимена, неће без дозволе сваког појединачног корисника продавати, нити дистрибуирати, осим демографских података за групу корисника без одавања приватних података. Екологија Крагујевац се обавезује да ће чувати приватност корисника портала, осим у случају тешког кршења правила сајта Екологија Крагујевац или незаконитих активности корисника.

Коментари посетилаца

Екологија Крагујевац задржава право брисања коментара остављених на садржај од стране посетилаца, као и право скраћивања коментара.

Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете ћемо брисати.

Уколико приметите коментар који садрже говор мржње, псовке и увреде молимо Вас да нас о томе одмах обавестите да бисмо исти коментар избрисали.

Коментаре којима нам скрећете пажњу на словне, техничке и друге грешке и пропусте, као и коментаре који се односе на уређивачку политику не објављујемо, али ће бити прослеђени уредницима и на томе се захваљујемо.

Молимо вас да обратите пажњу на правописну и граматичку исправност коментара које шаљете, као и на дужину и садржај коментара.

Јутјуб

Екологија Крагујевац објављује видео фајлове који су лоцирани на серверима америчке компаније YouTube Inc. Избор видео фајлова који се након завршетка гледања видео клипа појављују у плагину означени термином “Related” врше алгоритми ове компаније и на њих Екологија Крагујевац нема нити може имати утицаја. Самим тим, сајт Екологија Крагујевац није одговоран за садржаје ових видео фајлова.

Измене и допуне

Екологија Крагујевац може у свако доба изменити и допунити ова правила, која се примењују од дана објављивања на сајту. Сваки посетилац је у обавези да се упозна са Правилима коришћења као и Политиком приватности Екологија Крагујевац.

Print Friendly, PDF & Email

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram