Препоручујемо

Чекајући ветар, 10. 3. 2024.

10. марта 2024.

Заједно

Поглавица племена Оџибве из Минесоте заплакао је у Горњим Недељицама због истих лепота и вредности које морају да се бране од оних који нису учили од глади, али је алавост од њих сазнала колико велика може да буде.

У ОШ "Светозар Марковић" у Београду, седмаци и осмаци имају пројектну наставу географије, са циљем усвајања еколошког понашања. Уз више сличних Лени, Петри и Богдану - зелено би освежило своју снагу.

У средњем веку монасима је био забрањен бибер - јер буди страст. Није га користио ни народ. Владаре није плашила еротска, али страст за животом и све што она подразумева - јесте.

Аутор емисије је Александра Вукићевић.

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram