Препоручујемо

Политика приватности

21. јула 2022.

Сајт Екологија Крагујевац поштује приватност корисника интернета и спреман је да је заштите у сваком тренутку.

Промене услуга, сервиса и услова коришћења сајта Екологија Крагујевац

Екологија Крагујевац задржава право да своје сервисе с времена на време промени или у потпуности укине из било ког разлога и без претходне најаве, без одговорности према Вама или било ком трећем лицу. Задржавамо право да с времена на време мењамо и услове коришћења сајта. У сваком тренутку ћете на овој страници моћи да се упознате са тренутно важећим условима коришћења и евентуалним променама.

Одрицање гаранција

Екологија Крагујевац не даје никакве гаранције нити је одговоран за тачност, садржину, комплетност, законитост, поузданост, исправност или доступност информација или садржаја приказаних на Екологија Крагујевац. Нисмо одговорни за брисање, неуспешно складиштење, погрешно или неблаговремено достављање било каквих информација или садржаја. Екологија Крагујевац не сноси одговорност за било какву штету насталу скидањем фајлова или приступом било каквом садржају на интернету до кога се дошло употребом сервиса сајта Екологија Крагујевац на било који начин. Екологија Крагујевац не сноси одговорност за садржај коментара постављених на садржај од стране посетилаца.

Екологија Крагујевац задржава право брисања коментара остављених на садржај од стране посетилаца, као и право скраћивања коментара.

Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете ћемо брисати.

Уколико приметите коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде молимо Вас да нас о томе одмах обавестите да бисмо исти коментар избрисали.

Коментаре којима нам скрећете пажњу на словне, техничке и друге грешке и пропусте као и коментаре који се односе на уређивацку политику не објављујемо, али ће бити прослеђени уредницима и на томе се захваљујемо.

Молимо вас да обратите пажњу на правописну и граматичку исправност коментара које шаљете, као и на дужину и садржај коментара.

Екологија Крагујевац и сви садржаји, информације, производи и сервиси који се појављују у оквиру нашег сајта доступни су у виђеном стању, без икаквих гаранција у било ком смислу. Екологија Крагујевац се изричито одриче свих изражених, подразумеваних или прописаних гаранција, укључујући, без ограничења, гаранције трговине, погодности за одговарајућу намену или против прекршаја интелектуалних права. Не гарантујемо сигурност, поузданост, непрекидност и перформансе сајта. Не гарантујемо за услуге или производе до којих се дошло директно преко Екологија Крагујевац или преко линкова и/или реклама на нашем сајту, као ни за било какве информације или савете до којих се дошло коришћењем Екологија Крагујевац и његових пратећих сервиса. Ви прихвате пуну одговорност за било какву штету насталу због информација до којих сте дошли помоћу Екологија Крагујевац, без обзира да ли је та штета настала учитавањем фајлова на Ваш рачунар или она има било какав други облик.

Ограничење одговорности

Екологија Крагујевац ни под каквим околностима неће бити одговоран ниједном кориснику, у смислу његовог правилног или неправилног коришћења или ослањања на Екологија Крагујевац на било који начин. На захтеве који произилазе из ових услова коришћења или су њихова тема примењује се ово ограничење одговорности у смислу спречавања накнада за директну, индиректну, хаваријску, последичну, специјалну, казнену, случајну или било коју другу штету, било да је такав захтев базиран на гаранцији, уговору, увреди (укључујући немар) или на други начин (чак и ако је Екологија Крагујевац обавештен о могућности настанка таквих штета). Овакво ограничење одговорности примењује се било да штета проистиче из правилног и неправилног коришћења Екологија Крагујевац или ослањања на Екологија Крагујевац, због немогућности да се користе сервиси Екологија Крагујевац или њиховог прекида, обустављања или окончања рада (укључујући и случајеве где је разлог за то треће лице). Ограничење одговорности примењује се у смислу штете због других информација, сервиса, услуга, савета или производа до којих се дошло помоћу линкова или реклама на Екологија Крагујевац. Ограничење одговорности такође се односи на трошкове набавке или замене производа и услуга, губитак профита или губитак података, без обзира на правилно или неправилно функционисање Екологија Крагујевац. Такво ограничење одговорности даље се односи на све информације, услуге и производе који се појављују на Екологија Крагујевац или су на било који начин повезани са Екологија Крагујевац. Ни под којим условима Екологија Крагујевац није одговоран за неправилно функционисање или прекид рада сервиса, проузрокованих директно или индиректно природним силама, елементарним непогодама или узроцима који су ван разумне моћи контроле, у шта спадају, између осталог, и проблеми у функционисању интернета, кварови на рачунарској опреми или проблеми са њом, проблеми у функционисању телекомуникационе опреме или неке друге врсте уређаја или опреме, нестанци струје, штрајкови, обуставе рада, нереди, устанци, револуције, грађански немири, несташице садржаја или мањак радне снаге, пожари, поплаве, олује, експлозије, све врсте природних непогода, ратна разарања, деловање Владе, наредбе домаћих и међународних судова, некооперативност трећих лица и проблеми са грејањем, осветљењем и климатизацијом.

Заштита интелектуалне својине

Екологија Крагујевац препознаје да је у данашњем повезаном свету питање заштите интелектуалне својине веома комплексно и према њему се постављамо озбиљно и одговорно. Уколико је на Екологија Крагујевац било где неовлашћено постављен било какав садржај који представља Вашу интелектуалну својину, молимо Вас да нас контактирате. Пошаљите нам тачан опис спорног садржаја, линк ка страници на којој се он налази и доказ Вашег власништва над њим и уклонићемо га у најкраћем могућем року и обавестити Вас о томе писаним путем.

Информације о корисницима

Екологија Крагујевац не прикупља Ваше личне податке као што су име, адреса, број телефона или и-мејл. Сајт долази до одређених техничких информација Ваше посете: који оперативни систем користите, који претраживач, из које земље и ког града приступате сајту и слично. Тај тип података се прикупља у статистичке сврхе и на основу њих наши оглашивачи процењују ефективност своје огласне кампање, а Екологија Крагујевац планира даљи развој сајта. У одређеним случајевима, Ви можете добровољно дати неке податке о себи попуњавањем упитника на нашем сајту. Екологија Крагујевац тада такође прикупља ове информације искључиво за потребе развоја садржаја.

Прикупљање података

Екологија Крагујевац не користи тзв. "колачиће" (енг. cookies), нити на било који други начин прикупља податке о посетиоцима сајта, изузев неперсонализованих показатеља у сврху праћења статистике посећености.

Разно

Ове одредбе чине комплетан уговор између Екологија Крагујевац и свих његових посетилаца, надомештава и замењује све претходне уговоре, писмене или усмене, који се тичу исте тематике. Било каква одступања од одредаба уговора биће ефективна само уколико су начињена писмено од стране Екологија Крагујевац.

Уколико имате било каква додатна питања из домена заштите приватности посетилаца нашег сајта, молимо Вас да нас контактирате (користите контакт форму сајта Екологија Крагујевац).

Print Friendly, PDF & Email

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram