Препоручујемо

ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ: Представљање пројеката на Златоустом и РТК

11. августа 2022.

У циљу представљања пројеката "Екологија Крагујевац" и "Крагујевац без ГМО" које спроводи током 2022. године, удружење ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ гостује ове недеље на локалним медијима. Прво гостовање било је на радију Златоусти, друго на ТВ Крагујевац, а треће следи на радију Браво. Званично промовисање овогодишњих пројекат организовано је у Градској управи 8. августа.

Следе најаве поменутих медија и снимци гостовања.

Радио Златоусти
Емисија: Дуго топло лето, 10. августа 2022.

Покренут сајт Екологија Крагујевац

Крагујевац је недавно добио свој први сајт који ће се бавити искључиво еколошким темама, тј. темама од животног значаја за све људе, а тај сајт може се пронаћи на интернет адреси www.ekologijakragujevac.rs. Покретач овог сајта је Дејан Милошевић Мишка, заступник удружења ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ. О садржају овог сајта, његовој перспективи, нивоу еколошке свести наших суграђана и значају очувања животне средине и јавног здравља, разговарамо у емисији "Дуго топло лето".

Водитељ: Ана Брзаковић

Радио-телевизија Крагујевац
Емисија: Мозаик, 11. август 2022.

О пројектима који су везани за очување животне средине, подржаним од стране локалне самоуправе

За реализацију пројеката и програма удружења у области заштите животне средине на територији града Крагујевца ове године је из градског буџета издвојено 2,5 милиона динара. Два пројекта спроводи удружење ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ. Данашњи гост Мозаика је оснивач овог удружења Дејан Милошевић.

Водитељ: Иван Ганић

Извори: Радио Златоусти; РТК

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram