Препоручујемо

Акције сузбијања ларви и одраслих комараца

18. августа 2022.

Акција сузбијања ларви и одраслих комараца у којој је учествовало шест специјалних возила, спроведена је у среду 17. августа, у вечерњим сатима. Следећа акција планирана је за септембар, објавио је Град.

Програмом спровођења превентивне систематске дератизације, дезинсекције и дезинфекције на територији Крагујевца за 2022. годину је прописано да се ларвицидни третмани изводе континуирано у периоду од априла до августа. Уз то, још шест акција у периоду од марта до априла, као и пет акција сузбијања одраслих форми комараца у периоду од маја до септембра 2022. године.

На територији Крагујевца ове године обављене су акције сузбијања ларви комараца и сузбијања одраслих комараца 18. марта и 6. априла. Акције сузбијања ларви комараца и сузбијања одраслих комараца са земље изведене су 24. маја, 29. јуна и 20. јула.

У оквиру акције коју спроводи Република Србија на територији Крагујевца фирма Еко дез Београд спровела је акције сузбијања ларви комараца и сузбијања одраслих комараца дана 1. и 2 јула, као и 4. августа.

Извор: Град Крагујевац

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram