Препоручујемо

ЦЕООР: Дечји еколошки фестивал

23. септембра 2022.

Центар за еколошко образовање и одрживи развој (ЦЕООР) организује Дечји еколошки фестивал у ТЦ Биг фешн у петак 23. септембра од 17 до 19 часова.

Реч је о догађају који је замишљен као јесењи еко маскенбал, представља наставак манифестације коју ЦЕООР организује већ једанаест година.

- Циљ манифестације је да се кроз заједнички рад деце, васпитача, учитеља и родитеља сви ангажују на изради костима од материјала који се може рециклирати и тако кроз игру и креативан рад скренути пажња на проблем рециклаже, али и других еколошких проблема. До овог момента се пријавило девет вртића и једна основна школа, а пријаве су још у току. То је за сада преко 200 деце и двадесетак васпитача и учитеља, рекао је председник удружења ЦЕООР Милан Габарић за сајт Екологија Крагујевац.

ЦЕООР је обезбедио и награде, односе се на ТЦ Биг фешн, издавачку кућу Вулкан и биоскоп Синеплекс, а ту су и ваучери за куповину награђених учесника овог фестивала.

Поред осталих бројних активности, ЦЕООР ове године традиционално спроводи Фестивал еколошких представа "Црвено, Позор!(иште), Зелено", седми по реду - детаљније ОВДЕ.

ЦЕООР Сајт; Фејсбук; Инстаграм; Твитер

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram