Препоручујемо

Чекајући ветар, 9. 7. 2023.

10. јула 2023.

Засејавање облака

Закон о добробити животиња из 2009. године има само један озбиљан недостатак: не примењује се. Зато се спрема промена - Закона, не примене. Чега се активисти за права животиња плаше и зашто је добро што су и они део радне групе - говори Милица Ранковић из Удружења Феникс.

Од закупа државног пољопривредног земљишта у Војводини у последњих девет година ненаменски је потрошено 214 милиона евра, показује истраживање ЕЦ Станиште из Вршца.

Планета одувек располаже са мање од један одсто пијаће воде, али сада то постаје проблем. WWG Adria изложбом и перформансом је подсетила на неодрживост узимања овог ресурса здраво за готово. Чућете извршну директорку Светског фонда за природу Наташу Калауз.

Радарски центар Самош један је од три центра за противградну заштиту на територији Војводине. Бајша и Фрушка гора су потпуно аутоматизовани, а Самош ће бити ускоро.

О облацима, стрелцима и ракетама говори Владимир Пастовњицки.

Фото: Радио Београд 2
Аутор и водитељ емисије: Александра Вукићевић

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram