Препоручујемо

Чекајући ветар, 8. 10. 2023.

9. октобра 2023.

Брига о животињама

Удружење Animal rescue Србија одлучило је да покрене кампању против употребе петарди током новогодишњих празника, јер не желе да чекају крај године када сви већ набаве реквизите и бучне ватромете. Сања Радосављевић из овог удружења сматра да је Светски дан животиња идеална прилика за покретање овакве кампање.

У оквиру активности на пројекту DEEP GREEN INNO на Универзитету „Унион Никола Тесла“ одржана је радионица о којој разговарамо са проф. др Љиљаном Николић Бујановић.

Мила Јовановић чланица маркетинг тима Битеф фестивала представила је иницијативу Свака лименка се рачуна.

Аутор емисије: Александар Дробац
Фото: Радио Београд 2

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram