Препоручујемо

Чекајући ветар, 7. 1. 2024.

7. јануара 2024.

Лепша страна

И може да буде лепше и боље. Када смо ми лепши и бољи. Кад не шиштимо: „Ћути, може и горе", него гласно кажемо: „Наравно да може боље".

Можемо да живимо мотивишуће и активне дане уз чаробни Еколошки календар Љиљане Ђуровић; да нам буде топло око срца због Прича са душом Ненада Благојевића и да, са мало труда, будемо заслужни за још једно ортопедско помагало којим је Удружење Чеп за хендикеп омогућило неком детету да се укључи у активности које дечји живот чине испуњеним и забавним.

Емисију уређује и води Александра Вукићевић.

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram