Препоручујемо

Чекајући ветар, 6. 8. 2023.

8. августа 2023.

Може

Са Крка стиже соларна разгледница из будућности; из БиХ вест да је забрањена изградња мини хидроелектрана на територији Федерације. Водовод Атине и Солуна као јавно добро враћен је држави из руку приватних компанија. Са прославе одбране Рупске реке порука о моћи заједништва, али и искуство које преносе Лесковчани о заборављеној и потцењеној снази месних заједница. Заједничко је што су се за све изборили грађани.

АРХИВА ППНС Производња литијума у Србији је извесна - према предлозима власти (ИНЕКП) и дела опозиције (закони у процедури од 4. априла)?

Фото: Радио Београд 2
Аутор и водитељ емисије: Александра Вукићевић

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram