Препоручујемо

Чекајући ветар, 5. 11. 2023.

6. новембра 2023.

Знамо да не дамо

На сабору у Горњим Недељицама Савез еколошких организација Србије - Знамо да не дамо обележио је две године постојања. Све су отвореније назнаке страних компанија и наше државе да пројекти о рударењу имају три тачке и све је јача спремност грађана да на њих ставе једну - завршну.

Представљен је, десети по реду, годишњи Извештај из сенке Коалиције 27 о напредовању Србије у области животне средине и климатских промена, под насловом: Зелена агенда без агенде.

У Ботаничкој башти Јевремовац отворена је оаза за дивље пчеле и друге опрашиваче, место за уживање и учење из прве руке о најкориснијим живим бићима -сваки трећи залогај хране који узимамо зависи од њиховог рада.

Емисију уређује и води Александра Вукићевић.

Фото: УГ Твој живот су твоја дела

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram