Препоручујемо

Чекајући ветар, 4. 2. 2024.

5. фебруара 2024.

Паук није баук

На свету постоји више од 43.000 врсте паукова, али не плете сваки мрежу. Штавише, неки се понашају као мрави – крећу се тако што први пар ногу држе усправно и машу њима као антенама. А све то како би се заштитили од предатора, али и да би се лакше приближили својим жртвама. Још занимљивих података, као и има ли разлога за страх од ових животиња, заинтересовани су могли да чују на предавању које је одржала др Гордана Грбић у управној згради Ботаничке баште Јевремовац.

Осврнућемо се и на изложбу Марије Марковић Водич за дисање која се бави проблемом загађења ваздуха у Србији.

Гост у студију др Слободан Стефановић говориће о процесима биолошке деградације загађујућих материја у животној средини.

Аутор емисије: Александар Дробац

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram