Препоручујемо

Чекајући ветар, 30. 10. 2022.

31. октобра 2022.

"Страни партнер се ослобађа одговорности за штету" - адвокат Сретен Ђорђевић, из анализе уговора супротног правном поретку Србије

Еколошки проблеми и потенцијали младих

Ако нам се оствари неколико "Ако" - ове зиме неће бити рестрикција струје, кажу стручњаци. Више ће зависити од људске умешности него од среће и природе, што би требало да буде утешно - барем теоријски.

И у областима управљања водама и шумама, резултати анализираног стања у протеклих годину и по дана оправдавају назив Извештаја из сенке Коалиције 27: Корак напред, назад два.

Светска организација за природу WWФ објавила је студију о укључивању младих у еколошке и теме очувања природе: "Заробљени потенцијали младих - како их ослободити". Представљање Студије је и увод у серију разговора који укључују младе, доносиоце одлука и организације цивилног друштва.

Наши закони су опасни: одлични за рударске компаније и погубни за људе. Шта пише у уговорима које је Србија склапала са страним партнерима? Нешто од тога речено је на седници Одбора за заштиту животне средине у Народној Скупштини.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

ПРЕСЛУШАЈ - ОВДЕ.

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram