Препоручујемо

Чекајући ветар, 3. 9. 2023.

4. септембра 2023.

Нека вода води

Примећено је да је висина накнаде за загађивање вода "непримерено велико оптерећење" за загађиваче, па ће да је смање хиљаду пута.

У међувремену, поново се издају дозволе за мини хидроелектране по катастру из осамдесетих година прошлог века, иако смо имали обавезу да урадимо нови. Зато Удружени за реке траже Право за реке.

Песнички речено:"Смисао воде није у извору, него у жеђи", чега се посебно сетимо током врелих дана. Тада су јавне чесме благодет. Колико их је у месту у коме живите? Да ли раде или сте заборавили када је из неке потекла вода? Радиле или не - фотографишите их и пошаљите Иницијативи Право на воду, они знају шта ће са тим.

Фото: Радио Београд 2
Емисију припрема и води Александра Вукићевић

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram