Препоручујемо

Чекајући ветар, 3. 3. 2024.

3. марта 2024.

Агросоларне електране

Агросоларна производња енергије подразумева да ће испод соларних панела, који су постављени на висини од око два метра, бити узгајане различите врсте бобичастог воћа и других намирница, напомиње Саша Петровић из Енергетске задруге Електропионир.

О лековитој снази коприве говори травар Милан Ристић и Љиљана Басуровић из Института за проучавање лековитог биља “Др Јосиф Панчић”.

Директор дирекције за одрживи развој у ДДОР осигурању Лео Панџић указаће на важност садње дрвећа по градовима у Србији, кроз акцију “За шуму у твом крају”.

Аутор емисије: Александар Дробац

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram