Препоручујемо

Чекајући ветар, 29. 10. 2023.

30. октобра 2023.

Одраст

Из идеологије сталног раста и неумереног конзумеризма води ка друштву одрживости, здравља, благостања, среће и правде: у Загребу је одржана Конференција о одрасту. Међу више од шест стотина учесника из света била је и Миља Вуковић.

Грејна сезона скоро да није ни почела, а загађење ваздуха је потрошило све кредите дозвољеног. И у читавој Србији је тако - и тамо где се мери и тамо где се не мери, са малим изузетком места у којима је кошава јача од загађења. Чућете Дејана Лекића, аутора апликације xЕцо Ваздух.

Млади траже да буду укључени у процес доношења одлука када је у питању чист ваздух. Али, како каже Јанко Јаћовић, од представника институција углавном чују: Немојте ви ништа да бринете.

Емисију уређује и води Александра Вукићевић.

Фото: Радио Београд 2

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram