Препоручујемо

Чекајући ветар, 28. 5. 2023.

29. маја 2023.

Сава неће питати ко је бушио

Требало би да постоји документација о бушењу Савског насипа. Требало би да се налази у Градској управи. Требало би да је заинтересованим грађанима омогућен увид. Не би требало да им, када дођу и пристојно оставе личне карте на улазу, обезбеђење заврће руке. Грађани Савских блокова још једном су покушали да остваре своја законом загарантована права.

Нису кучићи криви што их има више него оних чијима би могли да се назову. И онима који им помажу треба помоћ. Три девојке су покренуле страницу Ретро то тхе ресцуе за продају половних ствари, а прикупљени новац донирају азилима и плаћају лечење животиња. Чућете Ивану Дељанин.

Како је Звездарска шума неколико година пошто су је грађани одбранили од инвеститорског урбанизма; шта ниче на Хомољу, осим биљака и откуд идеја да се аква парк гради тамо где једва има воде за пиће - гост емисије је др Мирослав Демајо, биолог.

Фото: Радио Београд 2
Аутор и водитељ емисије: Александра Вукићевић

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС

  • ШТА ЈЕ ИСТРАЖИВАНО НА ТЕРИТОРИЈИ КРАГУЈЕВЦА?
  • КО ЈЕ БИО УКЉУЧЕН У ИСТРАЖИВАЊЕ ЛИТИЈУМА НА ТЕРИТОРИЈИ КРАГУЈЕВЦА?
  • ЗВУЧНА ИМЕНА ПОВЕЗАНА (И) СА РИО ТИНТОМ
  • МОЖЕ ЛИ КРАГУЈЕВАЦ СТРАТЕШКИ ДА СЕ (ОД)БРАНИ ОД ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА?
  • ПРИМЕДБЕ УДРУЖЕЊА ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ КАО ПРЕДПОЗИВ СУГРАЂАНИМА
  • ЛИТИЈУМ ИСТРАЖИВАН НА ТЕРИТОРИЈИ КРАГУЈЕВЦА ОД 2011. ДО 2015.
Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram