Препоручујемо

Чекајући ветар, 28. 1. 2024.

28. јануара 2024.

Опет је злато

Нова Влада мораће да разговара о пројекту Јадар, саопштава Министарство рударства, јер је литијум стратешка минерална сировина за којом расте потражња. Истовремено, цена у свету му пада, а батерије имају незгодан обичај да се саме од себе запале у аутомобилима и блендерима. Помињу се и паре које као држава дугујемо, а адвокати који су пречешљали доступне папире тврде да су у питању само таксе. Грађане не помиње нико, па ће они то сами да ураде.

И у средњем веку постојали су фаст фуд и пекаре. Првенство куповине су имали рудари, могли су да врате храну којом нису задовољни, а ко је хтео да их превари - претила му је казна.

Аутор и водитељ емисије Александра Вукићевић.

Говоре: Бранислав Маринков, Тамара Огњевић, Смиљана Попов, Данијела Несторовић, др Драгана Ђорђевић

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram