Препоручујемо

Чекајући ветар, 22. 10. 2023.

23. октобра 2023.

Лековито биље

Природњачка истраживања Свете Горе и околине манастира Хиландара започета су 2015. године. Резултати су објављени у монографијама: Водоземци и гмизавци Свете Горе и Хиландара, Природна баштина Хиландара и Свете Горе, Хиландар: Лековито биље у Богородичином врту и Птице Свете Горе и Хиландара.

Доктор еколошких наука Александра Пенезић говори о 170 година универзитетске наставе биологије у Србији.

О важности шума за очување еколошке равнотеже разговарамо са др Јованом Деветаковић професорком Шумарског факултета Универзитета у Београду.

Аутор емисије: Александар Дробац

Фото: Радио Београд 2

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram