Препоручујемо

Чекајући ветар, 15. 10. 2023.

16. октобра 2023.

Еколошки идентитет

Дошла премијерка на Каблар да поздрави постављање камена темељца за видиковац. Дошли и еколошки активисти да је нешто у вези са тим питају, али и они и питања осташе сатима сапети лисицама, да не ремете свечаност тренутка.
Пројекат ЕЛИПС о еколошком идентитету ученика основних школа због претходно описаног постаје још важнији: међу том децом су будући доносиоци одлука. Охрабрује што су на првом тесту показали, не толико знање, колико љубав и бригу према природи. Говоре: др Милица Марушић Јаблановић и др Драгана Ђорђевић.

У Београду је одржа БеГеВеге фестивал - фестивал здравља, веганске исхране и одрживог начина живота.

Емисију уређује и води Александра Вукићевић.

Фото: Радио Београд 2

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram