Препоручујемо

Чекајући ветар, 14. 8. 2022.

15. августа 2022.

Шта су први кораци Одбора за заштиту животне средине; Има ли ајкула у слатким водама

О плановима и наставку борбе за животну средину, говори Александар Јовановић Ћута, председник новоформираног Одбора за заштиту животне средине у садашњем сазиву Скупштине Републике Србије.

Покрет Горана Војводине организује кампове, радионице и друге пројекте у које укључује децу из целе Србије. Чућете разговор са Алексом Јефтићем, председником Покрета који говори о томе шта ће се дешавати у Еколошком центру ”Радуловачки" у Сремским Карловцима до краја лета.

Има ли живота за ајкуле и раже у слатким водама и где је то за њих могуће. Има ли крокодила у морима и може ли се то догодити на подручју Медитерана. Наш саговорник на ову тему је професор др Саша Марић, зоолог и специјалиста ихтиологије, професор на Kатедри за морфологију, систематику и филогенију животиња Биолошког факултета у Београду.

Емисију припрема и води Драгана Вељковић

ПРЕСЛУШАЈ - ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 часова.

Екологија Крагујевац: Добитници Зеленог листа

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram