Препоручујемо

Чекајући ветар, 13. 8. 2023.

14. августа 2023.

Соларни панели

Етнографски музеј у Београду први је поставио на кров своје зграде соларне панеле. Будући да та институција због светла у свом изложбеном простору троши много струје, очекује се да се та инвестиција исплати за три године напомиње кустос Етнографског музеја Тијана Чолак-Антић Поповић. Она истиче и да се захваљујући панелима штеди око 30 одсто електричне енергије.

Компанија „Еко фунги“ једина је у Србији, и једна од три сертификована произвођача органских печурака у Европи која свој концепт пословања заснива на процесу прожимања науке и праксе, на производњи здраве, органске хране намењене широкој потрошњи.

Говоримо о загађености вода, односно водотокова и канала крај пута, а биће речи и о осталим вестима из екологије.

Фото: Радио Београд 2
Аутор и водитељ емисије: Александра Вукићевић

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram