Препоручујемо

Чекајући ветар, 12. 2. 2023.

13. фебруара 2023.

Уједињене барикаде

Мештане села Дадинце, који већ два месеца на барикадама бране Рупску реку од изградње треће мини хидроелектране, својим присуством подржали су и активисти из Босне и Херцеговине. Храбре Жене Крушчице после искуства од 505 дана стражарења на мосту, батина од полиције, претњи и уцена - сада су ту за све који воде исту борбу, док су своју довеле скоро до краја.

Да ли је већа шанса да напуштени пас преживи на улици или у азилу? Снимци обезглављених животиња у замрзивачима праћени су несувислим објашњењима, инспекцијским проверама и протестима грађана.

Марија Бабић и Ходање по земљи позивају вас на онлине семинар о одрживости, отпорности и самониклом јестивом и лековитом биљу.

Почиње Акција Тражимо загађивача и заштитнике животне средине, коју спроводе Радио Београд 2 и Покрет горана Војводине. Чућете предлоге Руже Хелаћ, уреднице серијала Зелена патрола на делу и Дејана Милошевића са крагујевачког портала ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ.

Фото: Радио Београд 2
Аутор и водитељ емисије: Александра Вукићевић

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС

  • ШТА ЈЕ ИСТРАЖИВАНО НА ТЕРИТОРИЈИ КРАГУЈЕВЦА?
  • КО ЈЕ БИО УКЉУЧЕН У ИСТРАЖИВАЊЕ ЛИТИЈУМА НА ТЕРИТОРИЈИ КРАГУЈЕВЦА?
  • ЗВУЧНА ИМЕНА ПОВЕЗАНА (И) СА РИО ТИНТОМ
  • МОЖЕ ЛИ КРАГУЈЕВАЦ СТРАТЕШКИ ДА СЕ (ОД)БРАНИ ОД ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА?
  • ПРИМЕДБЕ УДРУЖЕЊА ПРВИ ПРВИ НА СКАЛИ КАО ПРЕДПОЗИВ СУГРАЂАНИМА
  • ЛИТИЈУМ ИСТРАЖИВАН НА ТЕРИТОРИЈИ КРАГУЈЕВЦА ОД 2011. ДО 2015.
Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram