Препоручујемо

Чекајући ветар, 12. 11. 2023.

13. новембра 2023.

Дани рамонди

Поводом Дана примирја у Првом светском рату - 11. новембра, у Ботаничкој башти „Јевремовац“ Биолошког факултета Универзитета у Београду постављена је традиционална изложба под називом „Дани рамонди, васкрсавајућих драгуља Балканског полуострва“.

О „Данима рамонде" у Ботаничкој башти и биљкама Рамонда сербика и Наталијина рамонда разговарамо са професорком Биолошког факултета др Тамаром Ракић.

Асистент на Факултету за физичку хемију др Анка Јевремовић указаће на проблеме загађења у животној средини, као и на претерану употребу пестицида у пољопривреди.

Ауторка блога Одрживост Ангелина Митровић говориће о важности квалитетног образовања за еколошки освешћену заједницу, уметничком погледу на одрживост и третману микропластике у отпадним водама.

Аутор емисије: Александар Дробац

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram