Препоручујемо

Чекајући ветар, 10. 9. 2023.

10. септембра 2023.

Декларација о чистом ваздуху

С обзиром на важност уређења пејзажа по друштво и животну околину, није изненађујуће да је потреба за укључивањем професије пејзажне архитектуре у одлучивање о животној средини препозната као од изузетног значаја. О утицајима пејзажне архитектуре на животну средину разговарамо са директором Грин Декора Дејаном Лазићем.

Како је настала „Прва омладинска декларација о чистом ваздуху у Србији“ чућемо од Дениза Хотија из организације „Конектинг“.

Са Зораном Ђорић из компаније „Возим на струју“ говорићемо о пројекту „Покрени зелену туру“ и изазовима електомобилности.

Фото: Радио Београд 2
Емисију припрема и води Александар Дробац

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram