Препоручујемо

Чекајући ветар, 10. 12. 2023.

11. децембра 2023.

Старо и сачувано воће Србије

Старо воће је део наше нематеријалне баштине, традиције, обичаја и наслеђа, као и нашег идентитета. Део тог националног блага прикупља се, обрађује и чува у Збирци воћа у Природњачком музеју у Београду, подсећа музејски саветник др Александра Савић.

Са председником удружења грађана “Зелено питање” Сашом Јовановићем, разговарамо о еколошком часопису за децу “Чувари равнице”.

Бранко Миљевић професор хотелијерства у пензији и писац који од 1970. године живи у Канади, где је више од 30 година био професор на престижном Алгонквин колеџу у Отави говориће о квалитету винске производње.

Аутор емисије: Александар Дробац

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram