Препоручујемо

Чекајући ветар, 1. 10. 2023.

2. октобра 2023.

Хероји и шугава времена

Замерају се властима, али и својим породицама. Често несхваћени, прогањани, оклеветани, некад пребијани, али и даље упорни у борби за природу и животну средину. У мањим срединама још видљивији, али углавном не као хероји. Ако их неки тако и виде - или ћуте или говоре шапатом. Чућете Марицу Живановић Пољо из Рековца, Ирену Живковић и Ненада Ковачевића из Мајданпека.

Престаните да продајете људе и природу рударским компанијама - поручила је Европском парламенту група невладиних организација из читавог света, међу којима је и више еколошких удружења из Србије. Гошћа емисије је Милица Дамњановић Зантворт.

Обележена је 27. Међународна ноћ слепих мишева. Природњачки музеј у Београду успешно разбија предрасуде о једином летећем сисару, а одбојност прелази у наклоност, па и љубав.

Емисију уређује и води Александра Вукићевић.

Фото: Радио Београд 2

ПРЕСЛУШАЈ: ОВДЕ

Чекајући ветар - еколошки магазин Радио Београда 2 који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 9 до 10 сати.

АРХИВА ППНС ОСНОВНА ИСТРАЖИВАЊА ЛИТИЈУМА И СВА ПРИМЕЊЕНА ГЕОЛОШКА ИСТРАЖИВАЊА НИСУ ДОЗВОЉЕНА ПРОГРАМОМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 2023-2033Osnovna istraživanja litijuma i sva primenjena geološka istraživanja nisu dozvoljena Programom zaštite životne sredine u Kragujevcu od 2023-2033

Print Friendly, PDF & Email
Taгови:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Повезани чланци

Претражите сајт

© Copyright 2022 Eкологија Крагујевац
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram